Bigos z pieczarek

SKŁADNIKI:

 


1/2kg kiełbasy

1/2 kg pieczarek

1/2 kg cebule

12/ kg ogórków kiszonych

3 łyżki koncentratu pomidorowego

3 łyżki masła

sól,pierz

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Oczyszczone pieczarki,kiełbasę,ogórki pokroić w kostkę,cebulę w plasterki.Wszystkie składniki smażyć osobno.Następnie podsmażoną kiełbasę,pieczarki,cebulę,ogórki włożyć do garnka,dusić pod przykryciem ok 5 min.Dodać koncentrat,doprawić solą pieprzem.W razie konieczności i podlać wodą.


 

AUTOR PRZEPISU:

Czas gotowania
Poziom trudności
Koszt wykonania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.