Sałatka z pieczarkami, serem i szyneczką

SKŁADNIKI:

200 g marynowanych pieczarek
100 g sera żółtego
4 duże plastry szynki konserwowej
4 ogórki konserwowe
pół pęczka natki pietruszki
3 łyżki majonezu
sól
pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Pieczarki kroimy na cztery części. Ser żółty i szynkę na paseczki. Ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie skłądniki pokrojone mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i mieszamy. Natkę pietruszki siekamy i dodajemy do sałatki.

AUTOR PRZEPISU:

Czas gotowania
Poziom trudności
Koszt wykonania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.