Sałatka z pieczarkami i śledziami

SKŁADNIKI:

300 g filetów śledziowych
15 pieczark marynowanych
15cebulek marynowanych
pół czerwonej papryki
3 łyżki oliwy z oliwek
świeży koperek
pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Filety śledziowe moczymy w wodzie około godziny, aby nie były zbyt słone. Wymoczone filety rybne kroimy na paseczki ok centymetrowe. Pieczarki kroimy na 4 części, cebulki na piórka. Paprykę myjemy i kroimy w drobne paseczki. Wszyskie składniki wymieszać, polać oliwą. Dodać posiekany koperek i doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Całość wymieszać.

AUTOR PRZEPISU:

Czas gotowania
Poziom trudności
Koszt wykonania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.