sałatka z ziemniaków i pieczarek

SKŁADNIKI:


5-6 ziemniaków
300-400 g pieczarek
1/2 pęczka koperku
1 łyżka oleju rydzowego
pieprz
sól

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Ziemniaki dokładnie myję i gotuję w mundurkach /ja wsuwam ze skórką/. Studzę.
Pieczarki kroję w ćwiartki i podsmażam na niewielkiej ilości tłuszczu.
Ziemniaki kroję i łączę z pieczarkami. Dodaję porwany koperek. Przyprawiam solą i pieprzem.
Kto lubi może też majonezem.

Super na zimno.
Super na ciepło.

AUTOR PRZEPISU:

Czas gotowania
Poziom trudności
Koszt wykonania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.