Pasta jajeczna z pieczarkami

SKŁADNIKI:

3 ugotowane na twardo jajka
    3 średnie pieczarki
    3 łyżeczki majonezu
    garstka posiekanego szczypiorku
    sól i pieprz do smaku
    1 łyżka oleju do smażenia

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Pieczarki myjemy, kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy pieczarki przez około 3 minuty do zmięknięcia, odstawiamy. Jajka kroimy w kostkę, przekładamy do miseczki. Dodajemy pieczarki, szczypiorek oraz majonez. Całość mieszamy, doprawiamy pieprzem oraz solą, mieszamy i podajemy.

AUTOR PRZEPISU:

Czas gotowania
Poziom trudności
Koszt wykonania
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.